Bibbi Entertainment, Bibi entertainment, bippi entertainment, pippi entertainment, bipi entertainment

FØLG MED I PROJEKTER

Nogle udvalgte historier

HELLE

I BIOGRAFEN

Helle Barth er tidligere borgmester i Dragør Kommune og skulle bruge en reklame til biografen.

En god reklame er kun god, når den passer til den platform, som den vises på. 

FUNDRAISING -

ET FÆLLES PROJEKT

Under COVID-19 oplevede basketballklubben, BK Amager - som mange andre sportsforeninger - besværligheder med at afvikle træningssessioner på indendørsbaner som følge af restriktionerne. 


Klubben søgte derfor ud i det fri og fandt en beskeden slidt bane. Denne slidte bane motiverede klubben til at sætte gang i en kamp om en bedre udendørsbane med plads til alle.


D. 2. september 2022; lidt over et år efter materialet til fondene blev sendt afsted, blev den nye bane indviet.

VERDEN AF ANIMATIONER

Advokat, Lotte Bliddal, havde ambitioner om at få kærlighed ind i sit logo og en dertilhørende logoanimation. Med et logo danner man rammen for sin virksomhedsprofil, og med logoanimationen giver man sit logo en historie.

DRONESKUD TIL AVISEN

Handelsbanken Herning Fredhøj skulle bruge et dronebillede af et nybyggeri finansieret med et lån fra banken til brug for en reklame på forsiden af Videbæk-Spjald-avisen.


For at få succes med et sådant billede, skal vinklen på kameraet være dækkende over både bygningen og placeringen for at leve op til overskriften om "boliglån til din drømmebolig", ligesom billedets naturlige farver skal fremhæves.


Bibbi Entertainment besidder både et A1/A3-certifikat og et A2-kompetencecertifikat, der gør det muligt at flyve inden for bymæssig bebyggelse og helt op til 2 km tæt på lufthavne.